Bilde av: Julian Hanslmaier / Unsplash

Regnskap for alle

Komplett løsning for regnskap og fakturering tilpasset bruk i medlemsorganisasjoner.

Er du ikke regnskapsfører?

Helt topp! Vi er opptatt av at de som ikke er utdannet regnskapsfører også skal få utført oppgavene sine enkelt. Les mer om både fakturering og regnskap , og hvor enkelt det kan gjøres.

Fakturering

Medlemskontingent
Fakturering
Automatiseringer
Oppfølging

Fakturer medlemmene enkelt og effektivt

Skreddersydd løsning for medlemskontingent, som hjelper dere å sikre at alle medlemmer blir fakturert riktig. Riktig pris beregnes automatisk og støtter familie- og samlefaktura. Det er også mulig å inkludere avgifter i tillegg til medlemskontingent.

Enkel distribusjon

Faktura sendes automatisk på beste metode for hvert enkelt medlem; avtalegiro, eFaktura, e-post, SMS eller brev. Medlemmene har i tillegg god oversikt over alle sine faktura i Gnist.

Ikke alle er elektronisk

StyreWeb tilbyr utskrifts- og pakketjeneste, slik at faktura enkelt kan distribueres til medlemmer som ikke kan motta faktura elektronisk.

Kom i gang

Fakturering

Enkelt å opprette faktura både til medlemmer og eksterne kontakter. Mulighet for KID og auto-OCR, slik at faktura og regnskap automatisk blir oppdatert ved betaling. Enklere blir det ikke!

Direktebetaling

Ved å åpne for direktebetaling vil dere oppleve at langt flere betaler faktura til forfall. Dette er spesielt nyttig for de som mottar faktura på e-post, og faktura betales enkelt med Vipps eller kort.

Fakturamal

Spar tid ved å lage maler for faktureringer dere utfører ofte.

Kom i gang

Vi anbefaler å benytte KID

Gjennom StyreWeb kan dere enkelt etablere en automatisert prosess knyttet til faktura og oppfølging av innbetalinger.

KID på faktura

Her er det mye tid å spare, og det påløper ingen ekstra kostnader i StyreWeb. KID påføres faktura automatisk ved fakturering. Fakturastatus blir automatisk oppdatert hver dag, og bilagene dannes i regnskapet.

Ta kontakt med kundeservice, så hjelper vi dere i gang.

eFaktura

Med KID åpner det seg også mulighet for å ta i bruk eFaktura. Med eFaktura vil mottakeren få faktura ferdig utfylt og klar til betaling direkte i sin nettbank/mobilbank. Mottaker trenger kun å godkjenne, og dermed er alt på plass.

Kom i gang

Enkelt å følge opp ubetalte faktura

Betalingspåminnelse

Med egen purrefunksjon kan dere følge opp forfalte faktura via e-post, SMS eller brev. Mottaker kan enkelt betale med Vipps eller kort.

God oversikt

StyreWeb gir god oversikt over ubetalte faktura, og varsler dere når det er tid for å sende purring.

Inkasso

I enkelte tilfeller kan det være aktuelt å kjøre inkasso på en ubetalt faktura. I StyreWeb kan dere enkelt oversende en faktura for videre oppfølging av Orkla Credit.

Vi hjelper dere i gang

Vi legger til rette for at dere enkelt kan komme i gang med regnskap. Husk at vi har gratis kundeservice.

Kom i gang

Regnskap

Full kontroll
Bankintegrasjon
Regningsmottak
Gnist - Utlegg
Rapporter

Før regnskapet selv

I StyreWeb har vi lagt vekt på at regnskapet skal kunne behandles av personer som ikke er regnskapsfører til daglig. Og når alle økonomiske bevegelser fra faktura, påmelding, innmelding, innsamling og nettbutikk automatisk bokføres i regnskapet, er det mye tid å spare.

Økonomisk oversikt

Styret har alltid full oversikt over økonomien, og kan følge faktisk situasjon opp mot budsjett. Dere kan enkelt administrere hvem som skal ha innsyn i regnskapet i StyreWeb.

Klart til bruk

Kontoplan og de typiske varene for en medlemsorganisasjon er allerede på plass. Men det er enkelt for dere å tilpasse ut fra eget behov.

Kom i gang

Bankintegrasjon

Automatisert regnskap

Med bankintegrasjon mottar regnskapet i StyreWeb automatisk tallene fra nettbanken, og med automatisk matching gjør dette jobben med bankavstemming mye enklere. Regninger behandles i StyreWeb og betaling overføres direkte til nettbanken for utbetaling.

Les mer

Regningsmottak

Regningsmottak

Motta inngående faktura (PDF og EHF) og kvitteringer elektronisk, direkte i StyreWeb. Enkel og trygg prosess for videre behandling, godkjenning og bokføring i regnskapet.

Les mer

Gnist - utlegg

Mobilappen Gnist - utlegg

Med mobilappen Gnist Utlegg er det enkelt å ta bilde av kvitteringer for innsending til kasserer/regnskapsfører. Enten det er snakk om private utlegg hvor man skal ha penger tilbake fra foreningen, eller om det er kvitteringer for bruk av foreningens bankkort/firmakort.

Les mer

Rapporter og kontroll

StyreWeb inneholder rapportene som er nødvendig for kasserer, styret, revisor og årsmøte. Rapportene kan enkelt eksporteres til Excel eller i PDF-format.

Rapporter

  • Bilagsjournal
  • Kontosammedrag
  • Resultatrapport
  • Årsrapport
  • ...og mange flere
Kom i gang

Ofte stilte spørsmål

Støtter StyreWeb EHF?
Ja. Ta kontakt med Kundeservice, så hjelper vi dere med å komme i gang.
Hva er Gnist?
Gnist er medlemmets "min side" og er tilgjengelig både som mobilapp og i nettleser. I Gnist finner medlemmet blant annet faktura, oversikt over medlemskap, meldinger fra foreningen og aktivitetskalender. Gnist er gratis.
Hva koster økonomimodulen?
Modulen har en fast månedspris avhengig av foreningens størrelse. Benytt gjerne priskalkulatoren på hjemmesiden vår for enkel oversikt.
Kan man sette opp budsjett?
Ja. StyreWeb har en egen funksjon for budsjett per regnskapsår. Det er enkelt å sette opp og ta ut rapporter.

Nysgjerrig på modulen?

Skriv inn kontaktinformasjon, så tar vi kontakt så snart som mulig.