Mobilappen
Gnist Utlegg

illustrasjon
Rosa sirkel

Funksjoner

Med mobilappen Gnist Utlegg er det enkelt å ta bilde av kvitteringer for innsending til kasserer/regnskapsfører. Enten det er snakk om private utlegg hvor man skal ha penger tilbake fra foreningen, eller om det er kvitteringer for bruk av foreningens bankkort/firmakort.

Egen postkasse i regningsmottaket

Dere administerer enkelt hvilke personer som skal ha tilgang til å sende regninger fra Gnist Utlegg til postkassen i regningsmottaket.

Private utlegg

Med Gnist Utlegg er det enkelt å ta bilde av kvitteringer når det handles med private midler. Kvitteringer lagres i appen, og sendes enkelt til regningsmottaket når man selv ønsker dette. Ved innsending kan flere kvitteringer samles på felles regning.

Bankkonto

Brukeren har egen profil i Gnist Utlegg, og her lagres informasjon om privat bankkonto. På den måten sikrer man at utbetaling for private utlegg kommer til riktig bankkonto. Trygt og tidsbesparende.

Oppdatert status

I Gnist Utlegg har man alltid oppdatert status på sine innsendte regninger. De ulike stegene i prosessen presenteres, og status forteller hvor i prosessen regningen ligger.

Effektiv dialog

Dersom kasserer/regnskapsfører har behov for nærmere avklaringer løses dette med dialog direkte i Gnist Utlegg.

Firmakort

Gnist Utlegg er også nyttig for de som disponerer foreningens bankkort/firmakort. Ta bilde av kvitteringer og send inn, og dermed har kasserer/regnskapsfører den dokumentasjonen de trenger til regnskapet.

Ønsker du å høre mer om modulen?