Bankintegrasjon

Automatisert regnskap

Med banken knyttet sammen med regnskapet vil dere spare tid og oppleve bedre kontroll. Kan bankintegrasjon i StyreWeb være noe for dere?

Hva er bankintegrasjon?

Med bankintegrasjon mottar regnskapet i StyreWeb automatisk tallene fra nettbanken, og med automatisk matching gjør dette jobben med avstemming mye enklere. Regninger behandles i StyreWeb og betaling overføres direkte til nettbanken for utbetaling.

Funksjoner

 • Bankavstemming

  Eget skjermbilde i StyreWeb med flere nyttige verktøy for å avstemme regnskapet. Banktransaksjonene mottas daglig og matches automatisk. Banksaldo ved månedsslutt er automatisk på plass.

 • Innbetalinger

  StyreWeb mottar daglig utvidet informasjon om alle innbetalinger til bankkonto. På denne måten kan innbetalinger uten KID behandles og automatisk knyttes mot faktura. Med bakgrunn i banktransaksjoner bokføres bilag automatisk.

 • Send betaling direkte til nettbanken

  Når en utgift er behandlet og godkjent i regningsmottaket sender dere enkelt utbetalingen direkte til banken, og dermed gjenstår kun godkjenning i nettbanken. Her sparer dere mye tid, og unngår risiko for feilregistrering ved utbetaling fra bank.

Fordeler

 • Full kontroll

  Automatisk overføring av data til/fra nettbanken

 • Tidsbesparende

  Automatisering av oppgaver du tidligere gjorde manuelt

 • Alltid oppdatert

  Automatisk bokføring og bankavstemming

Slik kommer dere i gang

StyreWeb er for øyeblikket integrert mot alle Sparebank1-bankene, SparebankenVest og DNB. Det er svært enkelt å opprette avtalen i nettbanken, og bankintegrasjonen kommer raskt på plass. Dersom dere benytter annen bank finnes likevel automatiseringsmuligheter for enklere regnskap.

Bruk kontaktskjema under, så tar StyreWeb kontakt med deg for en hyggelig prat om mulighetene.

Eksempel fra bestillingsskjermbilde

Høre mer om funksjonen?

Skriv inn kontaktinformasjon, så tar vi kontakt så snart som mulig.