Regningsmottak
i StyreWeb

illustrasjon
Rosa sirkel

Motta inngående faktura (PDF og EHF) og kvitteringer elektronisk, direkte i StyreWeb. Enkel og trygg prosess for videre behandling, godkjenning og bokføring i regnskapet.

Funksjoner

Postkasser for mottak

Klargjort med standard postkasser for mottak av faktura/regninger. Enkel administrasjon av behandlingsregler og oppsett for varsling til involverte.

Inngående EHF

Dere blir registrert i ELMA via StyreWeb, slik at leverandører kan sende EHF-faktura direkte til regningsmottaket. Trygg levering og tidsbesparende for dere i den videre behandlingen av faktura.

Inngående pdf-faktura

Postkasse med egen e-post adresse for mottak av faktura. Forhåndsvisning av pdf-faktura for enklere behandling. Nyttig for leverandører som ikke kan sende faktura som EHF.

Utlegg

Postkasse for mottak av kvitteringer og utbetaling for private utlegg som tillitsvalgte og andre nøkkelpersoner har hatt. Bilder av kvitteringer sendes enkelt inn via appen "Gnist - Utlegg".

Firmakort

Effektivt mottak av kvitteringer for bruk av foreningen sitt firmakort. Bruker av firmakort benytter appen "Gnist - Utlegg". Tar bilde av kvitteringer og sender inn til postkassen.

Oversikt

Full kontroll på inngående faktura og kvitteringer. God oversikt over status og fremdrift i behandlingsstegene sikrer at faktura blir betalt til forfall.

Legg inn kontaktinformasjon, så tar vi kontakt så snart som mulig.